Jídelníček

 

Obiloviny obsahující lepek, 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

  1. Korýši a výrobky z nich
  2. Vejce a výrobky z nich
  3. Ryby a výrobky z nich
  4. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní
  5. Sójové boby (sója) a výrobky z ní
  6. Mléko a výrobky z něj
  7. Skořápkové plody 8.1 mandle, 8.2 lískové ořechy, 8.3 vlašské ořechy, 8.4 kešu ořechy, 8.5 pekanové ořechy, 8.6 para ořechy, 8.7 pistácie, 8.8 makadamie a výrobky z nich
  8. Celer a výrobky z něj
  9. Hořčice a výrobky z ní
  10. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  11. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  12. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  13. Měkkýši a výrobky z nich

Soubory